rs232 (make optocoupler)


hayu barudak urang nyarieun rs232 make optocoupler ngajaga komputer ameh teu rusak.  tah ieu rangkaianna nu geus di jieun.

MAX232OPTO

bisi urang poho deui kaki kaki nan, jadi dititipkeun wen ka si wordpress. mun teu ngarti mah wayahna, urang gen kamari nempoan web jerman sarua teu ngarti. rek make b.inggris, da kuring mah teu bisa. geus wen b. sunda. mun make b. indonesia mah. engke wen. buku urang sakeudeung deui terbit. hahahahahah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s