pcb atmega128 menggunakan eagle


ari sugan teh eagle teu bisa nyieun pcb jiga kieu, di rotate 45′, kuring mah karek nyaho. eta gen kabeneran, saenggeus nempo orang jerman teuing orang jepun, nyieun pcb make eagle bisa di rotate 45. terus kuring teh panasaran wen, ngotak ngatik, nepi kabisa. arigato wilujeung siang, tah ieu hasil pcbna

atmega128

bisi rek pesen pcb jiga kieu, hijina 5 rebuan, email wen ka yusi_sekali @yahoo.co.id

ongkos kirim tergantung jarakna. beuki jauh jarakna beuki murah

1 thought on “pcb atmega128 menggunakan eagle”

  1. alus uy desain na……
    kumaha carana tah ngarotate 45` di eagle….
    kabeneran we sayah ge keur diajar ngadamel pcb tina eagle….
    sharing donks kumaha carana……
    nuhun ah sateacana….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s